Top 10 beste gratis VPN-extensies voor de Google Chrome-browser (2024)

Een VPN (Virtual Private Network) is een veelzijdige tool waarmee u toegang krijgt tot delen van het internet met verbeterde privacy en beveiliging. Het kan ook worden gebruikt om toegang te krijgen tot websites die in bepaalde landen zijn geblokkeerd of beperkt zijn op netwerken zoals die op scholen, hogescholen en kantoren. In dit artikel verkennen we het concept van VPN's en zetten we de top 10 beste VPN-extensies voor de Chrome-browser op een rij die gratis beschikbaar zijn.

Wat is VPN?

De volledige vorm van VPN is devirtueel prive netwerk. VPN's worden door websurfers gebruikt als beveiligingshulpmiddel om zichzelf te beschermen tegen toezicht, enz. Wat een VPN doet, is dat het een buitenlands IP-adres verstrekt en het oorspronkelijke IP-adres van het apparaat dat u gebruikt verbergt. Deze VPN's worden ook gebruikt om toegang te krijgen tot geblokkeerde websites. Soms worden sommige websites geblokkeerd in een specifieke geografische regio. De buitenlandse VPN die aan u wordt verstrekt, kan nuttig zijn voor toegang tot deze geblokkeerde sites vanuit dezelfde geografische regio.

Wat er feitelijk gebeurt, is dat de VPN een vals signaal geeft aan de website dat deze wordt bezocht vanaf een veilige locatie, waardoor u de website kunt controleren. Diensten zoalsSurfSharkbieden snellere VPN-toegang met veel functies. Er zijn verschillende VPN-extensies beschikbaar die het werk voor u zullen doen, maar hier vermelden we enkele van de beste VPN-extensies voor Chrome, samen met de functies die ze moeten bieden. Laten we dus beginnen met de lijst met de beste VPN-extensies voor Chrome.

Hoe werkt VPN?

Zodra u toegang heeft tot de internetverbinding, maakt de gebruiker een VPN-verbinding met de zakelijke VPN-server. Als de VPN-verbinding gecodeerd is (beveiligd met HTTPS), is het niet nodig om een gecodeerde netwerkverbinding te gebruiken. Gegevensversleuteling voor externe toegang biedt geen end-to-end gegevensversleuteling. VPN's werken dus met verschillende IP's met verschillende ISP-servers die in verschillende landen zijn geïnstalleerd.

Lees ook:Top (40+) Beste Google Chrome-extensies/apps

Beste VPN-extensies voor de Chrome-browser

#1BeterNet| Beste VPN-extensies

Dit is de VPN die we persoonlijk soms gebruiken om onszelf tegen nieuwsgierige blikken te beschermen. Daarom kunnen we verzekeren dat het een zeer betrouwbare VPN-extensie voor Chrome is. Het is een gratis VPN-proxy die sites deblokkeert en uw apparaat effectief beveiligt.

Kenmerken van BetterNet VPN:

  • Volledig gratis VPN-service voor altijd
  • Geen creditcard
  • Registratie of inloggen is niet nodig
  • Er wordt geen log opgeslagen van geen enkele gebruiker
  • Er wordt geen advertentie weergegeven in de app
  • Eenvoudige interface, gewoon om verbinding te maken
  • Selecteer locaties

#2Hallo

Met deze VPN kunt u apps, websites en andere inhoud deblokkeren. Terwijl u dit doet, houdt het uw apparaat veilig en beschermd tegen elke online bedreiging. Het is volledig gratis en verlaagt ook de datakosten terwijl het surfen op het web wordt versneld.

Kenmerken van Hola VPN:

  • GRATIS en veilige VPN.
  • Krijg toegang tot websites die in uw land, bedrijf of school zijn geblokkeerd of gecensureerd en stream media met de gratis Hola Unblocker VPN-proxyservice.

#3TunnelBear-VPN

Met deze VPN-app kunt u websites deblokkeren, de WiFi-verbinding beveiligen, privé browsen door uw oorspronkelijke IP-adres te verbergen, enz. De VPN-app biedt IP-adressen uit meer dan 20 verschillende landen, waardoor het een onmisbare extensie op Chrome is.

Kenmerken van TunnelBear VPN:

  • Omzeil geblokkeerde websites
  • Verminder het vermogen van websites en adverteerders om u te volgen
  • Beveilig uw browser op openbare WiFi
  • Maak verbinding met een razendsnel privénetwerk met verbindingen naar 20 landen
  • Elke maand gratis data

#4ZenMate VPN

Dit VPN is eenvoudig te gebruiken. Het beschermt uw apparaat tegen elke online bedreiging. U kunt elke website bezoeken, zelfs als deze is geblokkeerd als u deze VPN-extensie op Chrome gebruikt. Deze VPN wordt over de hele wereld veel gebruikt, omdat hij maar zo duur is als hij had moeten zijn voor de diensten die hij levert.

#5DotVPN| Beste gratis VPN-extensies

U kunt websites en apps deblokkeren met deze VPN-extensie op Chrome. Deze extensie biedt WiFi-beveiliging, online privacy en beveiligt uw toegang tot Facebook, Netflix, BBC, YouTube en bijna elke website die ter wereld beschikbaar is. Het biedt ook IP-adressen van meer dan 10 verschillende plaatsen.

Kenmerken van DotVPN:

  • TOR inside geeft je de mogelijkheid om in je favoriete browser op .onion-websites te surfen.
  • Geïntegreerde firewall blokkeert alle inkomende verbindingen naar uw apparaat.
  • Geen advertenties in deze extensie.
  • Permanente gratis Chrome VPN-service.
  • Gratis VPN-account geeft u 80% van alle functies.

#6Blader door VPN

Als u deze extensie op Chrome gebruikt, kunt u uw echte locatie verbergen voor sites zoals Netflix, Hulu, Spotify, Pandora, SoundCloud, enz. De ontwikkelaars van deze extensie beweren dat deze extensie voor Chrome beter is dan de meeste als de extensies beschikbaar zijn.

Kenmerken van Browsec VPN:

  • Privacy. Verberg uw echte locatie voor de sites die u bezoekt.
  • Netflix, Hulu, Spotify, Pandora, SoundCloud enzovoort: muziek- en videodiensten die beperkt zijn tot een paar landen zijn nu ook voor jou toegankelijk.

#7Gom VPN

Dit is een buitengewone VPN omdat het supersnelle 1000 Mbit-deblokkeerservers en -proxy's biedt, nulconfiguratie, activering met één tik en je het tegelijkertijd op Chrome, Android en tablet kunt gebruiken zonder extra kosten te betalen.

#8SurfEasy VPN

Als u deze VPN-extensie op uw Chrome gebruikt, bent u volledig beveiligd tegen elke online bedreiging. deze VPN-extensie maskeert uw oorspronkelijke IP-adres en uw geografische locatie. Dankzij de codering op bankniveau kunt u winkelen, kaartjes boeken en zelfs online bankieren. Het biedt IP-adressen uit de VS en nog veel meer verschillende landen.

Kenmerken van SurfEasy VPN:

  • Masker uw IP-adres en geografische locatie.
  • Veilig winkelen, tickets boeken en zelfs online bankieren dankzij onze versleuteling op bankniveau.
  • Lijkt zich in de VS of een tiental andere landen te bevinden.
  • Browse anoniem en voorkom dat u wordt gevolgd.
  • Krijg overal ter wereld toegang tot geblokkeerde websites.

#9Hotspot Shield Gratis VPN

Deze hotshot-schild-VPN beveiligt uw apparaat. Het is volledig gratis met activering met één klik. Hiermee kunt u websites van overal ter wereld deblokkeren. Het biedt ook Wi-Fi-beveiliging, online privacy, enz. Het biedt IP-adressen uit verschillende landen.

Kenmerken van Hotspot Shield Gratis VPN:

  • Toegang tot geblokkeerde websites zoals Facebook, YouTube, Netflix
  • Maak verbinding met virtuele locaties in de VS, Canada, Frankrijk, Nederland en Denemarken
  • Beveilig alle browseractiviteiten met codering op bankniveau
  • Masker en verberg uw IP, identiteit en locatie voor websites en online trackers voor maximale privacy

#10CyberGhost-VPN

Dit is weer een geweldige VPN die u kunt gebruiken om uw privacy te beschermen. Het is een eenvoudig te gebruiken extensie met één tik aan en uit, het biedt anonieme blokkering en advertentievrij browsen. Deze uitbreiding is echter niet kosteloos.

Kenmerken van CyberGhost VPN:

  • Krijg toegang tot servers in meer dan 30 landen
  • Werkt met Amazon Prime, BBC iPlayer, Hulu, YouTube en vele anderen
  • Schakel functies aan de serverzijde in, op basis van uw specifieke behoeften (anti-tracking, anti-malware, datacompressie enz.)

Lees ook:Top 20+ beste Google Chromecast-apps voor Android, iOS-pc

Wrap Up: dit zijn enkele van de beste VPN-extensies voor Chrome die we hebben gevonden. Deze extensies beschermen u niet alleen tegen online bedreigingen, maar bieden ook toegang tot websites die mogelijk worden geblokkeerd. Als we andere opmerkelijke VPN-extensies voor Chrome over het hoofd hebben gezien, laat het ons dan gerust weten in de reacties.

Top 10 beste gratis VPN-extensies voor de Google Chrome-browser (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Edmund Hettinger DC

Last Updated:

Views: 6200

Rating: 4.8 / 5 (78 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Edmund Hettinger DC

Birthday: 1994-08-17

Address: 2033 Gerhold Pine, Port Jocelyn, VA 12101-5654

Phone: +8524399971620

Job: Central Manufacturing Supervisor

Hobby: Jogging, Metalworking, Tai chi, Shopping, Puzzles, Rock climbing, Crocheting

Introduction: My name is Edmund Hettinger DC, I am a adventurous, colorful, gifted, determined, precious, open, colorful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.