7 bästa gratis VPN för Android 2024 (2024)

En VPN-tjänst (Virtual Private Network) skapar en privat, krypterad tunnel över ett offentligt nätverk, vilket gör det möjligt för enskilda internetanvändare att kringgå geografiska begränsningar och njuta av mycket större integritet. Medan de tekniska aspekterna av VPN är ganska komplicerade, gör moderna VPN-appar för Android denna nätverksteknik tillgänglig för alla. Här är våra favoritergratis VPNappar för Android.

1. ExpressVPN

ExpressVPN är en populär VPN-tjänst för alla enheter, inklusive Android-smarttelefoner och surfplattor. Den kostnadsfria versionen ger dig 7 dagars obegränsad VPN-åtkomst – mycket för en affärsresa utomlands eller en kort semester i Europa. ExpressVPN har servrar i 94 länder, vilket alltid ger dig topphastigheter utan avmattning eller avbrott i anslu*tningen.

Alla anslu*tningar krypteras automatiskt för att skydda användarnas integritet, och företaget bakom ExpressVPN har en strikt policy för att inte logga. ExpressVPNs kundsupport är tillgänglig dygnet runt via livechatt och e-post.

Skaffa det nu: ExpressVPN

7 bästa gratis VPN för Android 2024 (2)

2. CyberGhost

CyberGhost är ett av våra favoritalternativ, särskilt för videoströmning. CyberGhost hävdar faktiskt att det är en av de bästa VPN som finns tillgängliga förströmmande videoinnehåll som Netflix och Twitch, vilket gör den idealisk att anslu*ta till när du reser utomlands.

VPN-nätverket annonserar faktiskt över 1 200 servrar som är utspridda i 57 länder. Som sagt, du bör inte bara ha snabb tillgång till videoströmningsplattformar, utan du bör också kunna se geolåst innehåll ganska enkelt.

CyberGhost håller dig riktigt väl skyddad när du är anslu*ten också - deras kryptering är militärklassad, vilket ger dig 256-bitars AES-kryptering med SHA256-autentisering. Det finns en inbyggd automatavbrytarei händelse av att din VPN-anslu*tning avbryts och CyberGhost tillhandahåller DNS- och IPv6-läckageskydd.

CyberGhost är faktiskt en VPN som är allmänt tillgänglig - du kan använda den på de flesta plattformar, inklusive Android, Windows, Mac, iOS, etc.

Hämta den nu:här

7 bästa gratis VPN för Android 2024 (3)

3. VyprVPN

GoldenFrogs VyprVPN är också ett ganska trevligt val, som faktiskt påstår sig vara en av de mest välskötta VPN:erna för integritet, frihet och säkerhet på webben. Det är en av fåVPN där ute som ger dig sann integritet och frihet på webben.

Det beror på att de faktiskt skickar all din data genom en tunnel som är krypterad med 256-bitars AES - de håller all din historik privat, så att inte ens din internetleverantör kan se den. Allt din internetleverantör ser är krypterad trafik – inga faktiska detaljer om vad du tittar på.

Ta VyprVPN på länken nedan.

Ladda ner det nu:Google Play

7 bästa gratis VPN för Android 2024 (4)

4. Turbo VPN

Turbo VPN har säkrat sin plats som den bästa VPN-appen för Android tack vare dess enkelhet, prestanda och tillförlitlighet. Appen är gratis med annonser i appen, som inte är tillräckligt påträngande för att störa oss. Jämfört med andra gratis VPN-appar erbjuder Turbo VPN generellt sett bättre hastigheter, men du upplever fortfarande en och annan avmattning när för många människor använder tjänsten samtidigt.

Höjdpunkten med appen är dess superenkla användargränssnitt. När du har startat TurboVPN, det tar bara ett enda tryck på skärmen för att aktivera VPN-tjänsten. När anslu*tningen är upprättad kan du njuta av regionalt begränsat innehåll eller privat surfning.

Ladda ner det nu:Google Play

7 bästa gratis VPN för Android 2024 (5)

5. Hotspot Shield

Hotspot Shield har funnits ett tag. Appen har laddats ner över 500 miljoner gånger, och den lockar hela tiden många nya användare eftersom utvecklarna riktar in sig på nya plattformar, inklusive Android. Den kostnadsfria versionen av appen kommer med annonser, men det finns också en premiumplan som innehåller några extra funktioner. Hotspot Shield erbjuder VPN-täckning från 20 länder, vilket garanterar oöverträffad prestanda och möjligheten att avblockera allt geobegränsat innehåll.

Som en trevlig bonus använder Hotspot Shield sina egna malware-filter för att varna dig om du besöker webbplatser som är kända för att innehålla skadlig programvara. Enligt den officiella webbplatsen upptäcker och blockerar Hotspot Shield mer än 3,5 miljoner skadliga, nätfiske- och skräppostsidor från att infektera din enhet.

Ladda ner det nu:Google Play

7 bästa gratis VPN för Android 2024 (6)

6. TunnelBear VPN

Med sin honungsälskande maskot vill TunnelBear göraVPN tillgängligtill någon. Deras VPN-tjänster följer en förutsägbar prisstruktur, med en premium och en gratis plan. Den kostnadsfria planen inkluderar 500 MB data för varje pengar, vilket borde vara mer än tillräckligt för alla tillfälliga användare. Premiumplanen erbjuder obegränsad data, och du kan betala för det antingen på månads- eller årsbasis.

TunnelBear Androidappen kommer med en praktisk widgetför din startskärm och ett tecknat användargränssnitt som tar bort all komplexitet som vanligtvis förknippas med VPN-tjänster.

Ladda ner det nu:Google Play

7 bästa gratis VPN för Android 2024 (7)

7. Hola gratis VPN

Hola VPN har över 117 användare och körs på praktiskt taget alla populära elektroniska enheter. Syftet med appen är att låta användare njuta av obegränsad webbsurfning och obegränsad tillgång till Play Butik. För att uppnå dessa mål kommer Hola med en inbyggd webbläsare och möjligheten att installera till och med geografiskt begränsade appar med bara några få klick. Gratisversionen stöds av en kommersiell version av VPN-tjänsten som är tillgänglig för företagskunder.

Ladda ner det nu:Google Play

ProduktvarumärkenamnPris
ExpressVPNExpressVPN - Få 49% rabatt härKontrollera pris
NordVPNNordVPNKontrollera pris

* Om du köper via länkar på vår webbplats kan vi tjäna en affiliate-kommission. För mer information, besök vårIntegritetspolicysida.

7 bästa gratis VPN för Android 2024 (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Corie Satterfield

Last Updated:

Views: 5808

Rating: 4.1 / 5 (42 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Corie Satterfield

Birthday: 1992-08-19

Address: 850 Benjamin Bridge, Dickinsonchester, CO 68572-0542

Phone: +26813599986666

Job: Sales Manager

Hobby: Table tennis, Soapmaking, Flower arranging, amateur radio, Rock climbing, scrapbook, Horseback riding

Introduction: My name is Corie Satterfield, I am a fancy, perfect, spotless, quaint, fantastic, funny, lucky person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.